Watercity
ATTENTION
Opening date, Δευτέρα 13 Μαϊου!

Πληρωμές & Ακυρώσεις

Τρόποι πληρωμής

Υπάρχουν δύο διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής online:

  • Μέσω της υπηρεσίας PayPal
  • Μέσω τραπέζης και χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας

Ακυρώσεις και Επιστροφές Εισιτηρίων

Αν θέλετε να ακυρώσετε τα ευέλικτης ημερομηνίας εισιτήρια Flexy τότε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο τηλ. +30.2815 000200 (η χρέωση διαφέρει αναλόγως τον πάροχο τηλεπικοινωνιών που χρησιμοποιείτε) και θα σας ενημερώσουμε για τις απαιτούμενες ενέργειες, όπως η σύνταξη ενός email με το αίτημα επιστροφής των εισιτηρίων.

Τα εισιτήρια με μεταφορά (Τransfer) μπορούν να ακυρωθούν ή να μεταφερθούν σε άλλη ημερομηνία με την εκ νέου χρέωση του κόστους μεταφοράς εφόσον το σχετικό αίτημα γίνει πριν τις 20:00 της προηγούμενης ημέρας. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν έχετε δικαίωμα επιστροφής της αξίας της κράτησης.

Τα εισιτήρια με έκπτωση (Discounted) δεν ακυρώνονται και δεν μεταφέρονται σε επόμενη χρονιά.

Τα παιχνίδια και οι εγκαταστάσεις του Watercity έχουν μηχανικά και μερικές φορές ηλεκτρικά μέρη, επομένως διατηρούμε το δικαίωμα να τα κλείσουμε για συντήρηση. Αν ένα ή περισσότερα παιχνίδια ή εγκαταστάσεις είναι εκτός λειτουργίας, δεν έχετε δικαίωμα ολικής ή μερικής επιστροφής της αξίας του κόστους του εισιτηρίου εισόδου.

Στην ατυχή περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών, το Watercity διατηρεί το δικαίωμα να κρατήσει το πάρκο κλειστό για την δική σας ασφάλεια. Σε αυτή την περίπτωση, έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε τις ημερομηνίες σε όλα τα είδη εισιτηρίων.

Σε περίπτωση σοβαρής βλάβης, καταστροφής ή απειλής εκρηκτικών ή οποιασδήποτε άλλης απειλής, διατηρούμε το δικαίωμα να εκκενώσουμε το πάρκο για λόγους ασφαλείας. Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα υπάρξουν επιστροφές χρημάτων σε κανένα τύπο εισιτηρίων.

Το Watercity έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες λειτουργίας ή να κρατήσει το πάρκο κλειστό ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Σε αυτή την περίπτωση, θα υπάρχουν επιστροφές χρημάτων σε όλους τους τύπους εισιτηρίων.

Δεν έχετε δικαίωμα επιστροφής οποιουδήποτε είδους εισιτηρίου μετά την είσοδό σας στο πάρκο.

Το Watercity διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει την πολιτική ακύρωσης κι επιστροφής εισιτηρίων χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση.

Τεχνική υποστήριξη

Για οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να έχετε ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε και αφορούν την χρήση της ιστοσελίδας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@watercity.gr ή στο τηλ. +30.2815 000200.