Σχεδιάζω την επίσκεψή μου

Θέλετε να επισκεφτείτε το Watercity Waterpark και να σχεδιάσετε κάθε λεπτομέρεια της εκδρομής σας στο υδάτινο πάρκο μας;
Σας έχουμε συγκεντρώσει σε μια συνοπτική λίστα όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε πριν την επίσκεψή σας.

ΤΟ WATERCITY

Το Watercity Waterpark δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν διακοπές γεμάτες παιχνίδι, δραστηριότητες, ήλιο & διασκέδαση, ποτά, ξεκούραση και την αδρεναλίνη στα ύψη.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το πάρκο είναι ανοιχτό από τις αρχές Μαΐου έως τα μέσα Οκτωβρίου ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Ανακοινώσεις σχετικά με το άνοιγμα και το κλείσιμο του πάρκου γίνονται στην ιστοσελίδα μας και στα social media μας.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το ωράριο λειοτυργίας του πάρκου είναι 10:00 – 18:00 καθημερινά. Το πάρκο είναι ανοιχτό όλα τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΩ

Το Watercity Waterpark συνεργάζεται με αρκετά ξενοδοχεία του νησιού διαθέτοντας λεωφορεία που μπορούν να σας παραλάβουν από το σημείο της επιλογής σας και να σας φέρουν στο πάρκο. Από την άλλη, αν θέλετε να έρθετε με το δικό σας αυτοκίνητο, υπάρχει άνετος ελεύθερος χώρος στάθμευσης για κάθε όχημα, μικρό ή μεγάλο.
Πώς να έρθετε

ΠΩΣ ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τα εισιτήριά σας μπορείτε να τα αγοράσετε από την είσοδο του πάρκου ή ηλεκτρονικά και να επωφεληθείτε από τις επιπλέον προσφορές και εκπτώσεις μας. Η γενική είσοδος είναι στα 29,50€ για τους ενήλικες και για τα παιδιά με ύψος χαμηλότερο από 140cm είναι στα 19,50€. Τέλος, η είσοδος για τα παιδιά με ύψος χαμηλότερο από 90cm είναι δωρεάν. Αν αγοράσετε τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, θα επωφεληθείτε με έκπτωση 15%.
Αγοράστε τώρα

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ

Το Watercity Waterpark διαθέτει καταστήματα για να αγοράσετε γεύματα και ποτά, καθώς δεν επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις του εξωτερικά φαγητά. Διαθέτει ακόμη και ομπρέλες, ξαπλώστρες και καρέκλες, οπότε δεν χρειάζεται να κρατάτε μαζί σας, παρ’ όλα αυτά αν θέλετε, μπορείτε να φέρετε τα δικά σας πράγματα.

ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΞΟΔΕΨΩ

Πέρα από το κόστος του εισιτηρίου σας, θα χρειαστεί να κρατάτε μαζί σας κι ένα ποσό για το γεύμα και το ποτό σας. Μπορείτε να υπολογίσετε ένα μέσο όσο 15 ευρώ ανά άτομο, αλλά αυτό ποικίλει βάσει της ποσότητας των γευμάτων και των σνακ που θα επιλέξετε να καταναλώσετε. Στην είσοδο του πάρκου θα τοποθετηθεί στον καρπό σας ένα βραχιολάκι με κωδικό. Το βραχιόλι φέρει έναν μοναδικό αριθμό αναγνώρισης που σας επιτρέπει να αγοράσετε προϊόντα και υπηρεσίες μέσα στο πάρκο χωρίς τη χρήση μετρητών. Στο τέλος της ημέρας σας το βραχιόλι αφαιρείται στον πάγκο εξόδου και εκδίδεται αναλυτικός λογαριασμός για να πληρώσετε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αγοράσατε κατά την επίσκεψή σας.

Εστιατόρια & Μπαρ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΡΚΟΥ

Η ασφάλειά σας στο Watercity Waterpark είναι εγγυήμενη τόσο σε επίπεδο παιχνιδιών, καθώς κάθε παιχνίδι διαθέτει τον δικό του ναυαγοσώστη για κάθε ενδεχόμενο, αλλά και σε επίπεδο συνολικής ασφάλειας των αντικειμένων σας αν επιλέξετε τα ασφαλή ντουλαπάκια που σας παρέχουμε. Μπορείτε να φυλάξετε τα προσωπικά σας αντικείμενα σε ένα ντουλαπάκι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας και να πάρετε το κλειδάκι σας. Το πάρκο δεν είναι υπεύθυνο για τα αντικείμενα που κρατάτε πάνω σας ή αφήνετε ανεξέλεγκτα στους χώρους του πάρκου.

Ασφάλεια Αντικειμένων