Πληροφορίες

  • Δεν επιτρέπεται η είσοδος στα κατοικίδια.
  • Συνιστάται να έχετε προμηθευτεί το κατάλληλο μαγιό για να χρησιμοποιήσετε τις τσουλήθρες. Μεταλλικά φερμουάρ, σκισμένα χοντρά υφάσματα δεν είναι κατάλληλα.
  • Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε είδη θαλάσσης (μαγιό, πετσέτα, σαγιονάρες), μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το mini-market που υπάρχει εντός.
  • Snacks και αναψυκτιικά μπορείτε να προμηθευτείτε από τα bar που βρίσκονται εντός.
  • Αλκοόλ και γυάλινες συσκευασίες δεν επιτρέπεται να φέρνετε μέσα στο πάρκο.
  • Οι μητέρες που έχουν μωρά παρακαλούνται να έχουν τον απαραίτητο πλαστικό εξοπλισμό.
  • Παρακαλούμε να ακολουθείτε τους κανόνες ασφαλείας (προφορικούς ή γραπτούς) καθ’ όλη την παραμονή σας στο πάρκο. Το τρέξιμο και οι βουτιές δεν επιτρέπονται σε όλες τις εγκαταστάσεις.
  • Για λόγους υγιεινής και ασφαλείας τα παιδιά που φορούν πάνες συνιστάται να χρησιμοποιούν αδιάβροχες πάνες όταν παίζουν μέσα στα παιχνίδια και τις πισίνες.

Όροι εισόδου στο Watercity

Απαγορεύεται η είσοδος στο πάρκο χωρίς πληρωμή. Εισιτήρια εκδίδονται τόσο online στο watercity.gr όσο και από την είσοδο του πάρκου ή εξουσιοδοτημένους συνεργάτες.

Λόγω των απαιτήσεων ασφάλειας, η σωματική διάπλαση και το ύψος είναι περιορισμοί που ισχύουν σε ορισμένες διαδρομές και η είσοδος στα παιχνίδια αυτά μπορεί να μην επιτραπεί.

Το άτομο για να συμμετέχει απρόσκοπτα σε όλες τις διαδρομές πρέπει να είναι πάνω από 1,40 μέτρα σε ύψος.

Οι επισκέπτες του πάρκου συμφωνούν να τηρούν όλες τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις βάσει των κανονισμών ασφάλειας του προσωπικού του Watercity.

Το Watercity διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την είσοδο ή να επιβάλλει την απομάκρυνση των επισκεπτών για τη μη τήρηση των προϋποθέσεων εισόδου. Όλοι όσοι παρουσιάζουν μία από τις παρακάτω συμπεριφορές θα απομακρύνονται από το πάρκο χωρίς δικαίωμα επιστροφής χρημάτων:

  • δεν ακολουθούν τις οδηγίες του προσωπικού ή των σημάνσεων
  • έχουν αντικανονική συμπεριφορά (αντικοινωνική ή προκλητική γλώσσα, κλοπή, βανδαλισμό, μέθη, χρήση ή επιρροή του προκαλούν απαγορευμένες ουσίες, ανεπαρκή εποπτεία των προσώπων υπό την φροντίδα τους ή προσπάθεια παράκαμψης της γραμμής αναμονής σας στην είσοδο ή έξοδο μεταξύ αλλων)

Με την αγορά ενός εισιτηρίου δέχεστε ότι η εικόνα σας μπορεί να ληφθεί και να καταγραφεί από τον εξοπλισμό επιτήρησης που υπάρχει στο πάρκο για σκοπούς ασφαλείας και παρακολούθησης και ότι όλες αυτές οι εικόνες και οι ηχογραφήσεις είναι αποκλειστική ιδιοκτησία του Watercity.

Το Watercity δεν επιτρέπει στους επισκέπτες να εισέλθουν στο πάρκο έχοντας στην κατοχή τους αλκοόλ, ναρκωτικά ή εμπορικά παρασκευασμένα τρόφιμα.

Κατοικίδια ζώα επιτρέπεται να εισάγονται στους χώρους μόνο κατόπιν συνεννοήσεως με τον προϊστάμενο. Το Watercity διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την είσοδο σε επισκέπτες με κατοικίδια ζώα.

Γενικοί Κανονισμοί Επισκέπτη

Για την είσοδό σας στο πάρκο απαιτείται η επίδειξη εκτυπωμένου εισιτηρίου. Αν δεν έχετε εκτυπωτή μπορείτε να εκτυπώσετε το εισιτήριό σας στην είσοδο του πάρκου, ζητήστε την εκτύπωσή σας στην υποδοχή πριν προχωρήσετε προς το ταμείο.

Κατά την είσοδό σας στο πάρκο σας τοποθετούμε ένα βραχιολάκι. Τα βραχιολάκια πρέπει να φορεθούν στο χέρι και να παραμείνουν εκεί μέχρι την έξοδο σας από το πάρκο.

Σε περίπτωση φθοράς επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο γιατί σε περίπτωση απώλειας υπάρχει χρηματική επιβάρυνση. Κατά την έξοδο σας από το πάρκο γίνεται η πληρωμή όλων των καταναλώσεων σας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας μιας και χρήματα δεν είναι αποδεκτά εντός του χώρου.

Όλα τα παιδιά ηλικίας κάτω των 12 χρονών πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα ο οποίος είναι ο μόνος υπεύθυνος για τη φροντίδα, τη συμπεριφορά και την ασφάλειά τους μέσα στις εγκαταστάσεις. Ως επόπτης είναι δική σας ευθύνη να αξιολογήσετε τις κολυμβητικές ικανότητες και τους περιορισμούς των παιδιών υπό τη φροντίδα σας.

Υπάρχουν θυρίδες διαθέσιμες προς ενοικίαση για την αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων. Είναι δική σας ευθύνη να εξασφαλίσετε ότι το ντουλάπι σας έχει στερεωθεί και κλειδωθεί καλά. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την απώλεια οποιασδήποτε ιδιοκτησίας από το ντουλάπι σας. Διατηρούμε το δικαίωμα να ανοίξουμε ή να σας ζητήσουμε να ανοίξετε και να αδειάσετε το ντουλάπι σας εφόσον υπάρχουν υπόνοιες για παράνομη δραστηριότητα. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να φυλάσσεται τυχόν επικίνδυνες, εύφλεκτες ή παράνομες ουσιες ή σε μία θυρίδα.

Τα φουσκωτά που απαιτούνται για την πρόσβαση στις νεροτσουλήθρες παρέχονται αποκλειστικά εντός του πάρκου και επιτρέπεται η χρήση μόνο αυτών στις διαδρομές. Τα φουσκωτά δεν είναι προσωπικά και παραδίδονται στον επόμενο επισκέπτη στο τέλος κάθε διαδρομής.

Για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού, ορισμένες διαδρομές – παιχνίδια του πάρκου μπορεί να επιβάλλουν τη χρήση από μία ηλικία και άνω, συγκεκριμένο ύψος, συγκεκριμένο βάρος ή / και απαιτήσεις ένδυσης.

Οι επισκέπτες με ιατρικές παθήσεις είναι υπεύθυνοι για την αξιολόγηση του κατά πόσον μπορούν να συμμετέχουν στις διαδρομές. Θα πρέπει να ζητούν ιατρική συμβουλή εάν δεν είναι σίγουροι.

Οι επισκέπτες με εκμαγεία, υποδήματα, γυαλιά ή με σκληρά ή αιχμηρά αντικείμενα δεν επιτρέπεται να δραστηριοποιηθούν σε καμία από τις νεροτσουλήθρες. Αν δεν είστε σίγουροι για τους περιορισμούς για κάθε νεροτσουλήθρα, ρωτήστε το προσωπικό ή ελέγξτε τις πινακίδες πριν από τη συμμετοχή.

Σύμφωνα με την υγιεινή, όλα τα παιδιά που δεν είναι εκπαιδευμένα στο θέμα της τουαλέτας είναι υποχρεωμένα να φορούν αδιάβροχες πάνες τη διάρκεια που βρίσκονται μέσα στις δραστηριότητες του Watercity.

Τιμές και ώρες λειτουργίας

Οι τιμές και οι ώρες λειτουργίας του Watercity εμφανίζονται στην ιστοσελίδα www.watercity.gr

Οι τυπικές ώρες λειτουργίας μπορεί να μεταβληθούν λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Καιρικοί ή άλλοι παράγοντες μπορεί να συμβάλλουν στο να κλείσει το πάρκο σε ώρες διαφορετικές από τις αναγραφόμενες στο www.watercity.gr.